Testa SUP

SUP eller stand up paddling är det nya! Det är en kul vattensport, som du säkert sett andra göra? Man står helt enkelt upp på en särskild bräda och så har man en paddel att ta sig framåt med. Om du funderar på att börja med denna sport, då är det bra att skaffa dig en egen SUP bräda. På bastitest365 kan du jämföra olika modeller. 

Stand up paddling är inte så svårt att göra. Det är bara att testa dig fram. Du kan välja mellan att köpa en hård bräda eller en som är uppblåsbar. Fördelen med den sistnämna är att den är enklare att ta med dig samt att den är även lite lättare att hantera i vattnet. 

Köp en SUP bräda som passar dig

För att komma igång med denna sport så är det ju som så att du behöver ha en bra sup bräda. Det finns flera varianter att välja på så du kan enkelt hitta en som passar dig. Läs gärna jämförelser på de olika brädorna och om du har möjlighet, låna gärna och testa både hård och uppblåsbar för att känna skillnaden. 

Du bör välja en bräda som är runt 20 cm längre än du själv är. Så är du 175 cm lång, välj en bräda som är 205 cm lång. Ett bra första val av SUP bräda är den som är uppblåsbar.

Sedan, se bara till att hålla dig säker i vattnet och kör på!

12 Aug 2021