I behov av extra kosttillskott

Jag har märkt av ett tag att jag inte alls är lika pigg som jag borde. Sen verkar jag ha fått någon form av eksem. Jag tror det kan vara så att jag har behov av att få i mig lite extra kosttillskott. Jag trodde att jag hade en ganska varierad kost, så att jag får i mig alla viktiga ämnen, men så märker jag ju att jag inte är på topp. Jag läste lite på Kosttillskottguiden om olika sorters tillskott. Just för att se vad det är man kan tänkas behöva äta extra av för att må lite bättre.

Mer vitaminer och mineraler

Jag såg att när det kommer till att vara trött jämt, så kan det bero på att man får i sig för lite vitaminer. Så det kan nog vara så att jag måste köpa tillskott, så att jag får i mig dessa. Det var även så att man nog behöver mer mineraler. De flesta av dessa ämnen går att få i sig via mat och så, men det går ju snabbare och är enklare med tillskott.

Gurkmeja mot eksem

Kosttillskott gjort på gurkmeja verkar vara bra för dem som lider av eksem, så väl som att det visst har en mängd andra bra hälsofördelar. Jag har bara tänkt på gurkmeja som en krydda, inte att det kunde innehålla en massa viktiga ämnen. Men i alla fall, det lutar åt att köpa hem lite olika tillskott så att jag kan bli piggare och bli bättre med mina eksem.

13 May 2018