Vad är det man behöver ha i sin sminkväska?

Många av oss kvinnor, vi har ju en sminkväska. Ibland kanske det är lite väl mycket onödiga saker i den. Det finns dock ett par produkter som bör finnas i allas sminkväskor. Tänkte jag skulle ta upp det här. För det första, satsa på produkter från Fitline Beautyline. Sedan bör du även ha bra basprodukter så som primer, foundation och concealer. Se därför till att investera  i en bra primer, som jämnar ut hudytan på ett bra sätt. En bra minrealfoundation i puderform är även det bra att ha i din väska. En concealer är bra för områden du vill täcka över. 

Annat smink du kan behöva

Andra bra sminkprodukter du kan satsa på att ha är contouring, rouge och highlighter. Du bör även se till att satsa på en riktigt bra ögonprimer. Den är till för att ögonskuggan ska hållas på plats. Sen är det även smart att ha ögonskugga, kajal, mascara, ögonbrynspenna, läppstift och läppglans.

Dessa saker som jag tagit upp är bra att ha och du kan göra en bra vardagssminkning. Sedan är det kanske fler saker du vill ha, för att kunna göra festsminkning med. Du hittar det mesta du behöver hos en välsorterad sminkbutik. De kan hjälpa dig med att hitta rätt färger för din hudtyp. Det är alltid bra att ha rätt ton och färg så att det inte blir konstigt när du sminkar dig.

 

14 Nov 2019