Vissa saker är bättre nu för tiden

Även om min favorit-era är 50 och 60-tal så finns det saker jag inte vill leva utan. En av de sakerna är min mobiltelefon. Jag tror jag skulle bli lite handikappad om jag inte hade den eftersom jag använder den så himla mycket. Jag ringer med den såklart, vem gör inte det? Men sen är det ju en kanal rakt ut på internet och det är ju den biten som skulle bli svår att vänja sig av med. Jag skulle ju inte längre kunna roa mig med att spela på nätet eller besöka sociala medier. Brrr, hemska tanke! 

På tal om spel

Har ni sett det nya nu? Man kan spela online utan konto. Hur häftigt som helst tycker jag. Många nya spelbolag låter en spela genom att man loggar in med personnummer och Bank-ID istället för att registrera sig. Så himla smidigt alltså. Nu kan jag komma igång med spelen på bara nån minut och när jag vinner så går uttagen hur snabbt som helst. De snabbaste betalar ut på ungefär 6 minuter. Det är ju knappt man hinner stänga av telefonen innan man får sina pengar. 

Ja, vad skulle jag göra utan mobilen när jag sitter på bussen?! Man kan ju knappast ta med sig en batteridriven TV och sitta på eller hur? Jag är glad att jag har de moderna tekniska prylarna ibland. För tänk vad tråkigt livet skulle vara utan dem. 

1 Jun 2018